Fotografii cu Andreea, descoperind magia si veselia copilariei

Copiii cresc foarte repede, iar copilaria este o etapa atat de pretioasa, incat parintii adesea cauta sa o capteze prin cele mai reusite imagini. Sedintele foto cu cei mici, veseli si spontani in natura, sunt un mod grozav de a surprinde inocenta acestora. Natura ofera o varietate de fundaluri si decoruri care pot fi folosite pentru a crea fotografii de neuitat. Cei mici se pot juca, isi pot exprima curiozitatea si bucuria, in timp ce fotograful surprinde aceste momente autentice.

De ce sa tii cont in realizarea unei sedinte foto copii sau familie in natura:

  • Alege o locatie potrivita pentru varsta copilului. Daca este mic-imediat dupa momentul botezului, cauta sa fie sigura si sa aiba multa verdeata si spatiu de miscare. Daca este mai mare poti opta pentru padure, lac sau alte locuri care in care se simte in largul sau. In acelasi timp conditiile meteo sunt importante, sau ora cand stabilesti sedinta foto. Astfel daca este prea cald sau prea frig, cel mic se poate simti inconfortabil iar fotograful sa nu isi poata face treaba in cel mai bun mod.
  • Adu cu tine jucariile sau accesoriile preferate: cu care copilul sa se joace, sa rada, sa se simta in largul lui. De asemenea ia si haine de schimb, sau diferite tinute daca face parte din planul stabilit.
  • Lasa copilul sa fie el insusi: nu cauta sa faci poze in moduri care nu sunt naturale pentru el. Lasa-l sa se joace, sa se simta bine, iar rezultatul vor fi poze spontane si naturale. Care vor face deliciul peste ani si ani.

O sedinta foto familie sau copii in natura poate fi o experienta speciala si un moment de veselie

Sedintele foto cu copii in natura surprind inocenta copilariei in cadrul ei natural. Totul cuprins de o varietate de fundaluri si decoruri care vor oferi fotografii cu adevarat uimitoare. Aceste sedintele sunt o modalitate excelenta de a surprinde frumusetea si inocenta copilariei. Natura ofera o varietate de fundaluri si decoruri care pot fi folosite pentru a crea fotografii de neuitat. Copiii se pot juca si distra in timp ce sunt fotografiati, iar rezultatul este o serie de fotografii naturale si spontane. Poti vedea cateva exemple pe site-ul fotograf nunti pentru a te convinge.

Similar Posts