Sedinta in parc cu Damian- bucurie, curiozitate si inocenta

O sedinta foto cu un copil in parc poate captura momentele speciale ale copilariei. Parcurile ofera o varietate de fundaluri si posibilitati de joaca, ceea ce face ca sedintele foto sa fie distractive si memorabile atat pentru copii, cat si pentru parinti. De aceea multi parinti opteaza pentru sesiuni foto de familie sau copii in parc, sau zone deschise. Pentru ca aceste imagini surprind emotiile autentice ale copiilor, bucuria si entuziasmul lor in explorarea lumii din jur. Sedinta foto în parc devine un album de amintiri care va ramane o comoara pretioasa pentru intreaga familie si un mijloc de a pastra vii momentele unice ale copilariei.

Cum sa te bucuri de sedinta foto reusita

  • Alege un parc sau o locatie care este potrivita pentru varsta copilului. Daca copilul este mic, alege un parc cu o zona de joaca sigura si cu multa verdeata. Daca copilul este mai mare, alege un parc cu mai multe atractii, cum ar fi un lac, un teren de sport sau o pista de alergare. Stabileste sedinta foto in timpul zilei, cand lumina este buna. Pentru poze frumoase cu copii evita sa faci sedinta foto in timpul orelor de varf, cand este prea cald si aglomerat.
  • Adu cu tine o varietate de haine, jucarii si accesorii. Acest lucru te va ajuta sa obtii fotografii mai creative si mai interesante. In plus il va tine pe cel mic ocupat si bine dispus.
  • Nu te stresa daca copilul nu sta nemiscat. Copiii sunt mereu in miscare, asa ca este normal ca ei sa nu stea nemiscati pentru o perioada lunga de timp. Incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de moment. Totodata fii creativ. Nu te limita la pozele clasice. Incurajeaza-l pe copil sa se joace si sa se distreze. Vei obtine fotografii mai naturale si mai frumoase.

Sedintele foto cu copii sau familii in natura sunt distractive si memorabile pentru toti cei prezenti

De aceea nu uita sa te relaxezi, si sa te bucuri de clipele petrecute impreuna. Iar cu putina organizare, va fi un moment distractiv si memorabil atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Similar Posts