Nunta Alexandra si Alexandru, povestea zilei in detaliu

Povestea nuntii fiecarui fericit cuplu se desfasoara in linii mari la fel. Bucuria, emotia si dragostea plutesc in aerul din ziua cea mare, incununate de cerul senin si soarele stralucitor. Intreg decorul creeaza cadrul perfect pentru a transpune povestea celor doi indragostiti. De la momentul in care mireasa si-a imbracat rochia cea alba, pana la floarea asezata cu grija la pieptul mirelui.

Imaginile captate de un fotograf priceput si atent spun aceasta poveste minunata:

  • Intalnirea celor doi, pregatiti sa isi faca promisiunile in biserica alaturi de familie si prieteni adauga solemnitate momentului. Iar familia si prietenii care umplu biserica cu dragoste si sustinere, fac din acea zi una cu adevarat memorabila. Toate incununate de juramintele rostite cu voce clara si inima deschisa.
  • Dupa ceremonie, petrecerea si voia buna impreuna cu prietenii si cei dragi anima atmosfera. In tot acest timp fotograful abil si discret captureaza fiecare moment special, dintre miri sau impreuna cu ceilalti.
  • Dansul mirilor, cina festiva, mancarurile alese cu grija si paharele ridicate in cinstea fericitului cuplu sunt doar cateva din deliciile petrecerii. Astfel ca fiecare detaliu incununeaza iubirea sincera si promisiunile facute in fata celor dragi. Iar pe masura ce soarele apune si stelele isi fac aparitia, lumea intreaga se opreste in loc pentru a se bucura da aceasta clipa magica.

Nunta este mai mult decat un eveniment, este inceputul unei calatorii de iubire si implinire in doi

Cu fiecare fotografie, povestea mirilor se aduna intr-un album gata sa fie vazut si revazut. Dar si pregatit pentru a ramane pentru totdeauna in sufletele lor si ale celor dragi, prin lentila atenta a fotografului. La care se adauga fiecare zi, pe masura ce fericitul cuplu imparte bucurii, provocari si iubire neconditionata. Poti vedea exemple de fotografii nunti pe site-ul fotograf nunti.

Similar Posts