Photo shooting Bucuresti, Dorothea- fațete ale frumusetii

Fotografia de portret pune in prim-plan frumusetea si personalitatea subiectului, intr-un mod natural si autentic. Daca este facuta in exterior, lumina naturala si libertatea spatiului exterior ofera oportunitatea de a crea imagini unice si captivante. Peisajul ales poate pune in evidenta subiectul, adaugand farmec fotografiilor. Astfel ca merita folosit in avantajul tau, gasind cadre interesante si compozitii creative. Poate fi o alee, treptele unei cladiri, o apa si altele.

Iata cateva elemente pentru o sedinta foto de portret reusita

  • Profita de lumina naturala: aceasta este un element cheie in reusita fotografiilor la exterior. Poti alege orele de dimineata sau de seara, cand lumina este mai calda, pentru a evita umbrele puternica sau contrastul intens. Lumina difuza poate pune in evidenta trasaturile si expresiile fetei, adaugand un plus de calitate fotografiilor.
  • Capteaza emotiile si detaliile: fotografiile de portret nu trebuie sa fie tip poza statica. Dimpotriva este de dorit ca subiectul sa se miste, sa zambeasca, sa se gandeasca la ceva anume sau sa se bucure de micile lucruri din jur. Acestea sunt ocazii perfecte pentru a transmite povestea autentica prin fotografii. Diferitele detalii, cum sunt mainile persoanei, privirea sau expresiile fetei sunt importante. Acesta pot adauga o nota intima si personala fotografiilor, completand povestea din spate.
  • Garderoba potrivita: care sa faca persoana sa se simta in largul ei si increzatoare. Culorile si texturile pot contribui la definirea atmosferei imaginilor. Iar daca este potrivita cu locatia sau stilul fotografiei atunci acestea vor fi si mai reusite.

O sedinta foto portret reusita pune in evidenta subiectul in mod autentic si natural

Pentru fotografii autentice si expresive este important ca persoana care pozeaza sa se bucure de moment si sa fie in largul sau. Astfel alaturi de un fotograf profesionist se vor dezvalui trasaturi specifice ale personalitatii sale. Poti sa te inspiri din galeria foto a site-ului fotograf nunti, pentru mai multe idei.

Similar Posts