Cand ziua cea mai mare se apropie, orice mireasa porneste in cautarea de idei pentru coafuri mireasa.

Coafura joaca un rol foarte important in ziua nuntii. Ea trebuie realizata in primul rand de un hairstylist profesionist, trebuie sa avantajeze mireasa si nu in ultimul rand, sa o reprezinte.

Atunci cand alegeti coafura de mireasa, trebuie sa tineti cont de cateva reguli:

Coafura miresei ar trebui sa completeze rochia, nu sa concureze cu ea. Formalitatea tinutei este cheia care ar trebui sa dicteze directia in care va merge si coafura.

Consulta-te in acest sens cu hairstylistul, pentru a-ti recomanda o coafura mireasa in functie de tema si tipul nuntii tale.

Voalul, trebuie neaparat pus de catre coafeza/hairstylist!! Acestia au experienta necesara iar tu te vei asigura astfel ca voalul nu iti va cadea in timpul sedintei foto sau a ceremoniei.

Asigura-te ca gasesti o modalitate eficienta de a atasa diadema – daca vei avea una – pentru parul tau.

Pieptenii cu dinti rari pur si simplu nu se potrivesc unui par drept si fin.

Parul cret si ondulat este mai potrivit pentru purtarea unei diademe – folosiți agrafe sau piepteni, ce funcționeaza pentru parul vostru.

Alege un hairstylist care iti place cum lucreaza.

Mai presus de toate, atunci cand angajezi un makeup artist, asigura-te ca stii modul in care acesta lucreaza si ca se potriveste stilului tau.

Asigura-te ca hairstylist-ul are un portofoliu de calitate fie pe un site personal, fie o pagina de Facebook sau blog.

Atunci cand coafura miresei este asa cum ea isi doreste, acest lucru se va simti in starea si atitudinea ei din aceea zi si, in mod implicit, orice fotografi nunti se va simti bucuros ca fotografiile vor fi unele reusite.

Cand vine vorba de coafura pentru ziua nuntii, nu face compromisuri. Cea mai importanta zi din viata ta trebuie sa arate atat in realitate, dar si in fotografii, perfecta!

Mult succes in alegerea hairstylistului potrivit.