Fotografii dupa ziua nuntii pe litoral cu Madalina Gabriel

Fotografiile dupa ziua nuntii numite si trash the dress au rolul de a captura si imortaliza momente de bucurie autentica. Acestea pot fi realizate in natura, pe plaja, intr-un parc, pe munte sau alte locatii inedite. Aici intervine rolul unui fotograf priceput care te poate ghida pentru a te simti relaxat si in largul tau. De aceea cauta cu atentie persoana potrivita cu care sa rezonezi si sa practice stilul fotografic pe care ti-l doresti tu. Poti vedea diferite exemple pe site-ul fotograf nunti.

Cateva sfaturi pentru realizarea fotografiilor

  • Alege un fotograf profesionist: increderea in experienta unui fotograf nunti sau cuplu este esentiala pentru a obtine imagini de calitate. Un profesionist va sti cum sa surprinda cadre frumoase si emotii autentice.
  • Planifica sesiunea din timp: stabileste cu fotograful locatiile si peisajele care va reprezinta ca si cuplu. Poate fi locul in care v-ati cunoscut, un peisaj rural, in afara orasului, plaja, multe. Sau un loc care evoca amintiri speciale sau se potriveste personalitatii voastre. Pe site-ul fotograf nunti te poti inspira referitor la locatii si tipuri de fotografii.
  • Fii autentic si relaxat: poate ca suna mai usor de spus decat de facut, insa pentru surprinderea emotiilor naturale, este important. Nu incercati sa fiti cine nu sunteti in fata camerei ci relaxati-va si bucurati-va de moment. Nu este nevoie de anumite pozitii sau zambete false. Cele mai valoroase cadre sunt cele spontane, cu rasete si emotii sincere.

Fotografiile dupa ziua nuntii pot surprinde emotiile autentice dintre cei doi, fara stresul din ziua cea mare

O sedinta foto programata dupa ce nunta s-a incheiat, in care cei doi sa fie relaxati si spontani, poate fi un moment special. Astfel cei doi pot imbraca hainele de miri si retrai momentele fericite si emotiile zilei, bucurandu-se la maxim unul de celalalt. Astfel veti avea cateva ore doar pentru voi, care vor crea amintiri pentru totdeauna atat in inimile voastre cat si in imagini.

Similar Posts