Poze dupa nunta Raluca si Catalin- continuarea povestii

Sesiunea foto după nuntă adesea numita „trash the dress” este o oportunitate pentru proaspetii casatoriti de a extinde frumusetea si emotia zilei nuntii. Aceste momente capturate intr-un context relaxat creativ sau chiar indraznet, poate oferi amintiri de neuitat prin imaginile rezultate. In plus poate oferi cuplului posibilitatea de a purta din nou rochia de mireasa si costumul de mire. Astfel acestia pot retrai emotiile speciale ale nuntii, doar ca fara stresul si oboseala din acea zi. Si pot crea amintiri noi si sa se bucure din plin de cele cateva ore de distractie si detensionare.

Iata cateva motive pentru care sa alegi o sesiune foto dupa nunta

  • Multe cupluri aleg o astfel de sesiune foto pentru libertatea si creativitatea pe care o ofera. In timpul nuntii, exista adesea constrangeri de timp si un program de urmat, dar in sesiunea foto dupa nunta, cuplul poate alege locatia si stilul imaginilor, permitandu-le sa se exprime autentic si sa se simta mai relaxati. Astfel, fotografiile vor capta momente autentice si emotii profunde, fara presiunea evenimentului in sine.
  • O sedinta foto „trash the dress” incurajeaza fotografierea in locuri neconventionale. La oricine conceptul presupune ca mireasa să poarte rochia de mireasa in locuri neasteptate, cum ar fi plaje, paduri sau chiar apa, pentru a obține imagini spectaculoase si deosebite. Aceasta alegere adauga o nota de aventura si spontaneitate sesiunii foto, iar cuplul va avea amintiri unice si de neuitat.
  • Consulta-te cu fotograful ales si s-ar putea sa fiti surprinsi cate idei pentru asemenea sesiune poate avea. Discuta cu acesta si consulta-te pentru a stabili o viziune comuna asupra stilului si locatiei sedintei foto. De asemenea, gandeste-te daca vrei sa porti rochia de mireasa deoarece in timpul sesiunii foto „trash the dress,” aceasta poate suferi deteriorari.

Sesiunea foto dupa nunta sau „trash the dress” este o alegere indrazneata si distractiva

Prin libertatea creativa si autenticitatea pe care o ofera, aceasta sesiune foto, precum alte sedinte profesionale, va capta emotii si momente unice, adaugând un plus de farmec si originalitate povestii lor de iubire.

Similar Posts