Poze la Sibiu cu Alina si Sergiu- sedinta foto dupa nunta

In ziua nuntii emotiile si bucuria sunt la cote maxime. Toate acestea si datorita ritmului zilei, programului si tot ce este de bifat. Si cu toate ca fotografiile de la nunti surprind emotii autentice, sesiunile foto de dupa nunta, sunt un mod de a adauga ceva in plus. Sunt numite si trash the dress, tocmai datorita ineditului pe care il pot aduce. Practic este o sesiune foto organizata dupa ziua nuntii, intr-un cadru ales de comun acord, in care cei doi miri petrec cateva ore pline de distractie. Aici este loc de idei, imaginatie, entuziasm si locatii deosebite.

Ce este o sesiune trash the dress?

  • Desi numele poate pare provocator, este gandita ca o sesiune in care mirii sa poarte imbracamintea de la nunta si sa se simta liberi in manifestare. Fie ca e vorba de plaja, apa, culori, varf de multe, parc, sau un oras deosebit. Toate aceste cadre vor surprinde emotiile in cel mai bun mod.
  • De obicei se aleg o locatii pentru sedinte diferite de cadrul formal al nuntii. Poate fi pe malul marii intre valuri, intr-un parc sau padure, sau in orice alt loc special pentru miri. Fotografiile care includ elementul apei, pot fi cu adevarat spectaculoase. De la piscina, pana la un lac sau cascada, apa adauga naturalete si frumusete.
  • Poate fi un loc urban si modern, in centrul unui oras. Un decor urban poate oferi un fundal interesant si vibrant pentru fotografii. O sedinta foto intr-un cartier cu grafiti colorat, sau in mijlocul strazilor aglomerate poate crea imagini pline de personalitate.

O sesiune foto dupa nunta intr-un oras deosebit poate adauga un sentiment de aventura si splendoare fotografiilor

Sesiunile foto trash the dress pot fi spectaculoase, in locuri speciale pentru voi si atmosfera unica. Frumusetea mirilor poate contrasta cu frumusetea cladirilor sau a peisajelor orasului sau a locurilor respective. Intr-un oras optiunile pot fi nelimitate si total diferite de mediul formal de la nunta. Poti sa te inspiri din galeria foto de pe site-ul fotograf nunti.

Similar Posts