Aceste sedinte foto familie si copii pastreaza iubirea si afectiunea vii pentru totdeauna

Aceste sedinte foto familie si copii pot fi provocatoare, mai ales daca sunt mici membri sau nou nascuti. Insa in acelasi timp sunt ocazii de distractie, rasete si voie buna si amintirea unei zile memorabile. Tocmai de aceea cand te uiti la poze cu familii ramai cu acel sentiment placut. Insa daca familia ta este ceva mai activa sau esti ingrijorat referitor la desfasurarea sesiunii, nu iti face griji. Fotografii sunt obisnuiti cu sedinte foto familie si sunt constienti ca tu si copiii tai nu sunteti modele profesioniste. De aceea sunt pregatiti pentru a face din aceasta exprienta una distractiva si placuta, de la mic la mare. Cauta sa ramai calm si relaxat si astfel si cei mici vor fi incantati si fericiti. Iar fotograful va sti sa contribuie la mentinerea acestei atitudini.

O sedinta foto copii si familie este o activitate de familie distractiva

Si nu o zi stresanta, asa cum poate parea. Unii fotografi pot face glume, pot pune muzica linistitoare sau vesela sau va face conversatii usoare. Cu alte cuvinte va face tot de ii sta in putinta pentru ca tu si familia ta sa te alegi cu ipostaze dragute fotografiate si zambete pe buze. Poate vor adauga jucarii si alte accesorii in timp ce fotografiaza. Chiar si pentru poze bebelusi 1 luna sau in cazul fotografierii botezului la biserica se recurge la astfel de „tehnici”. De aceea nu ezita sa iei cu tine cartile, jocurile, jucariile de plus sau alte elemente care ii vor face pe cei mici sa se simta in largul lor.

Ocazii pentru a face sedinte foto copii si familie

  • Cu ocazia zilelor de nastere
  • La petreceri pentru copii
  • Cu ocazia sosirii unui nou membru in familie
  • Fotografii pentru albumul foto de familie

O sedinta foto Craciun poate fi un cadou minunat pentru cei dragi

O sedinta foto familie nu se rezuma la a forta un zambet, in timp ce fotograful iti sugereaza sa spui branza. Dimpotriva, acest tip de fotografie poate transmite rigiditate sau se poate simti incomod. Interactiunile naturale creeaza fotografii de familie mai bune. Secretul pentru sedinte foto copii reusite este sa dai voie reactiilor spontane sa se manifeste. Astfel fotograful va surprinda personalitatea familiei si unicitatea acesteia. Puteti purta o conversatie obisnuita, ca in viata de zi cu zi, in timp ce fotograful va realiza cateva cadre spontane.

O sedinta foto de succes se va simti relaxata si placuta pe parcursul intregii sesiuni, ceea ce va produce zambete naturale si expresii fericite. Poti opta fie pentru fotografii de grup, individuale, doar parintii sau doar copiii, in diferite posturi, in functie de pretul si optiunea discutata.

De ce sa colaboram?

Experienta

In fotografiere de familii, copii si botezuri

Portofoliu

Bogat in diverse tipuri de sedinte familie

Rabdare

Este necesara in acest tip de fotografie

Cum decurge o sedinta foto bebelusi

Cand vine vorba de o sedinta foto bebelusi Bucuresti, sunt necesare anumite pregatiri si informatii. Pentru ca un bebelus are o anumita rutina de somn, hrana, un anume program sau preferinte, specifice etapei de dezvoltare. Acestea sunt detalii importante pentru a planifica sedinta foto atunci cand cel mic este in cea mai buna forma. Ca sfat general parintii sunt sfatuiti sa pregateasca bebelusul asigurandu-se ca este hranit, schimbat si odihnit. Pentru ca cei mici se simt cel mai bine atunci cand sunt relaxati si confortabili, ceea ce inseamna ca si fotografiile vor fi reusite.
Durata unei sesiuni foto poate dura intre 1 si 3 ore in functie de numarul de fotografii dorit, schimbul de tinute si pauzele pentru odihna, schimbat scutecul si hranit. Pentru a realiza o sedinta foto 1 an sunt necesare pregatiri similare, insa cel mic va putea interactiona si se poate juca. Ceea ce inseamna ca se poate crea o atmosfera cu zambete, joaca, bucurie si cu ajutorul parintilor. De cele mai multe ori acestia simuleaza expresii, cuvinte, gesturi familare care il fac pe cel mic sa se simta in siguranta si sa se manifeste in mod natural. Insa intreaga experienta va fi memorabila pentru toata familia.