Sedinte foto trash the dress, momentul de relaxare al mirilor dupa nunta

Rochia poate suferi daune in urma acestor sedinte foto trash the dress, de aici si denumirea sedinta foto trash the dress. Insa ocazia de a purta rochia inca o data dupa nunta, poate face experienta deosebita si sentimentala. O sedinta foto de distrugere a rochiei, este o experienta fotografica in care mirii imbraca tinutele de nunta lor pentru fotografii neconventionale si autentice. Poate insemna plimbari prin apa, nisip, pictat pe rochie, sau alte activitati memorabile si inedite. Astfel se creaza amintiri jucause si indraznete, in imagini memorabile, care transmit ideea de libertate si eliberare. Practic a trece de conventii si traditionalisme prin activitati distractive si indraznete.

Idei de sedinte trash the dress

Cele mai populare idei pentru o sedinta foto dupa nunta, sau de distrugere a rochiei includ:-Plimbari prin nisip, apa sau noroi: fotografiile cu mirii alergand de-a lungul tarmului desculti sau uzi pot fi o ocazie de distractie in doi.-O baie in parau sau piscina: iti poti imagina o fotografie cu un mire si mireasa in timp ce se saruta uzi din cap pana in picioare, ca in filme? Poate fi cu adevarat memorabil.-Paintball sau pudra colorata: poate fi dureros insa culorile cu care va stropiti reciproc pot arata uimitor. Asemanatoare pot fi baloanele cu apa sau umplute cu pudra colorata.

Locatii sedinte trash the dress

  • La mare sau munte
  • Intr-un oras istoric
  • O cetate sau ruine
  • Facand o activitate preferata voua

Cum alegi un fotograf trash the dress

Fotograful de la nunta si cununia voastra civila si nunta va fi cu siguranta fericit sa faca si o asemenea sesiune foto. Daca ai fost multumit de colaborare, nu ezita sa il contactezi. Astfel fotografiile vor avea un stil clar si uniform si vor arata bine afisate impreuna. Planifica o intalnire si discuta cu fotograful profesionist ce ti-ar placea. Sau solicita-i idei de locatii sau modalitati grozave pentru sedinta foto trash the dress.

De ce sa colaboram?

Experienta

In diverse tipuri de fotografie

Portofoliu

Divers in sedinte de cuplu, nunta

Profesionalism

Sedinta voastra este la fel de importanta si pentru mine

Cand are loc sedinta trash the dress

Sedintele de acest tip sunt realizate la cateva zile dupa nunta, dar pot fi facute si mai tarziu, ca o experienta nostalgica. Unii aleg chiar peste ani, insa oricand ar fi, poate fi o rememorare placuta a emotiilor din ziua nuntii. Poate fi libera, nebuneasca, jucausa, romantica, sexy, uimitoare, sau cum isi doreste fiecare cuplu. Orice ar fi, datorita fundalurilor uimitoare si a spontaneitatii celor doi, cadrele vor fi minunate. Si cu toate ca poate esti tentata sa pastrezi rochia undeva in pod sau intr-un colt de dulap, sa o transformi intr-o asa amintire poate fi si mai de impact.

O sedinta trash the dress poate fi o ocazie unica de a crea amintiri inedite in doi

Dincolo de a distruge rochia si tinuta de nunta, pentru a capta imagini uimitoare, o sesiune trash the dress este despre amintirea zilei. Despre a trai din plin acest moment in doi, despre a va reconecta la cea mai fericita zi a vietii voastre si a va exprima liberi. Poate fi o oportunitate de a va depasi limitele de zi cu zi. Si indiferent de cadrul si locatia aleasa, important este sa va distrati si sa va dati voie sa va manifestati asa cum vreti!