Ce ma recomanda in calitate de profesionist in servicii foto si video?


Experienta si abilitatile
Lucrez discret si cu pasiune, pentru a crea imagini care sa spuna povestea din spate. Fiecare eveniment sau persoana fotografiata va avea imagini unice personalizate si originale.
Creativitatea
Imi place sa abordez fiecare eveniment si sesiune foto dintr-o perspectiva creativa si sa adun mereu idei noi si originale.
Personalizare
Inteleg ca fiecare persoana si moment sunt unice, asa ca ma concentrez pe a cunoaste povestea si preferintele fotografice pentru a transpune autenticitatea.
Despre
Caut sa fiu prezent la fiecare moment important, stand discret in spatele obiectivului. Astfel sa pot capta rasete, lacrimi de fericire si imbratisari calde si sa surprind cele mai sincere si autentice expresii ale oamenilor.
Magnolia Stars 01

Munca unui fotograf

Completez creativitatea cu abilitatile tehnice, pentru a da viata imaginilor prin intermediul compozitiei si a jocului cu lumina. Fiecare fotografie poate fi o mica poveste care transmite bucuria si iubirea din acele momente. Si ma simt privilegiat sa pot imortaliza aceste clipe.Munca mea nu se termina odata cu evenimentul. Dupa ce toti invitatii pleaca acasa, imi iau timp pentru a selecta si edita cele mai reusite imagini. Procesul de procesare face diferenta si poate necesita mult timp si efort. Insa imi doresc ca fiecare fotografie sa fie perfecta, in compozitie, tonuri si culoare.Odata finalizate, fotografiile sunt o comoara de pret, gata sa o prezint cuplului sau familiei care le vor pastra pentru totdeauna. Iar bucuria si emotia din ochii acestora atunci cand le predau amintirile, sunt si bucuria mea.
Intrebari frecvente

Peste 10 ani

Prefer instantanee, stilul fotojurnalistic, fara prea mult teatru. Desigur exista si momente „aranjate”

Ea m-a cautat pe mine, de mic ­čÖé Mi-a spus ca am „darul” de a vedea „dincolo” si trebuie sa fac asta.

Dorinta de a oferi, seriozitate, vointa, empatie, „sete” de cunoastere si nervi tari :). Si…mai multe fapte decat vorbe.

Colaborarea cu mine

Munca mea nu este doar despre a captura momente speciale ci si despre a construi relatii de incredere si autenticitate cu clientii mei. Pentru a putea comunica si relationa in ziua evenimentului si a intelege care sunt nevoile si asteptarile fiecaruia.Am avut privilegiul de a participa la multe momente unice din viata oamenilor, pe care le poti vedea in galeria foto. Aici se observa pasiunea, munca si dedicare mea. Fiecare eveniment la care am fost implicat m-a inspirat sa caut sa ma dedic mai mult pentru a transforma clipele in imagini de neuitat.Astfel clientii mei le pot da mai departe generatiilor urmatoare, sub forma unor povesti care transmit emotii profunde.

De ce sa colaboram?

  • Echipament de ultima generatie: folosesc aparatura profesionala si accesorii care te asigura ca primesti fotografii de calitate.
  • Flexibilitat si profesionalistm: caut sa ofer experiente placute si relaxante in ziua evenimentului. Ma adaptez cerintelor si sunt deschis sugestiilor din primul moment si pana la predarea fotografiilor.
Sunt onorat sa pot transforma ziua speciala sau momentul sesiunii in amintiri tangibile si de pret.