Cuplu Mihaela si Gabriel dupa nunta in Grecia- iubire si valuri

O sedinta foto de cuplu dupa nunta sau trash the dress este o oportunitate excelenta pentru proaspetii casatoriti de a se relaxa si de a se bucura de compania unul altuia dupa luni de planificare a nuntii. Aceste sedinte pot fi realizate in studio sau in aer liber, in functie de preferintele cuplului si ale fotografului. Sunt numite si trash the dress fiind o modalitate de a celebra nunta intr-un mod unic si distractiv. Aceste sedinte au loc in mod traditional dupa ziua nuntii. Numele provine de la faptul ca mirii au voie sa se joace si sa-si murdareasca rochia de mireasa sau costumul de mire

Cum sa ai o sedinta foto dupa nunta reusita

  • Planifica sedinta foto cu cel putin cateva saptamani inainte, chiar la discutia privind preturile. Acest lucru iti va da timp sa gasesti un fotograf, sa rezervi o locatie si sa planuiesti tinuta ta. Daca nu stii ce sa alegi, inspira-te din ideile de pe site-ul fotograf nunti.
  • Spune-i fotografului ce asteptari ai de la sedinta foto. Spune-i ce vrei sa captureze in fotografii si ce idei ai. Fii flexibil, pentru ca fotograful poate avea idei pe care tu nu le-ai avut in vedere. Ramai deschis sa incerci lucruri noi si sa te lasi condus de fotograf. Alege un fotograf profesionist cu experienta in sedintele foto de cuplu. Un fotograf profesionist va sti cum sa te pozeze si sa creeze fotografii care sa va avantajeze pe tine si pe partenerul tau.
  • Bucura-te de moment! O sedinta foto de cuplu dupa nunta sau trash the dress este o oportunitate de a va exprima dragostea unul pentru celalalt si de a crea fotografii care vor ramane cu voi pentru toata viata. Cel mai important lucru este sa te relaxezi si sa te bucuri de sedinta foto. Fotograful tau va face tot posibilul sa captureze dragostea dintre voi, asa ca tu nu trebuie sa te stresezi de nimic. Relaxeaza-te si bucura-te de moment!

Sedintele foto trash the dress sunt o modalitate excelenta de a va distra si de a va relaxa dupa nunta

Iata cateva idei:

-Mergeti la plaja si inotati in ocean. Sau pe malul unui rau.

-Jucati-va cu apa si noroiul

-Sari pe trambulina

-Rideti pe bicicleta

-Mergeti intr-un parc sau padure si urcati in copaci

Aceste sedinte vor fi o amintire de neuitat pe care o veti putea aprecia pentru toata viata.

Similar Posts